previous arrow
next arrow
Slider

Professionele manuele therapeut in Houten

Op zoek naar een manueel therapeut in Houten? Ga dan voor Fysiotherapie Zeist West. Bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Dit komt onder andere doordat onze ervaren fysiotherapeuten ieder een andere specialisatie hebben. Bij ons krijgt u dus altijd een passende behandeling.

U kunt bij Fysiotherapie Zeist West terecht voor manuele therapie, maar ook voor de reguliere fysiotherapie, bewegingstherapie, medical taping, ademhalingsoefeningen en fysische therapie. Een manueel therapeut nabij Houten zal u helpen bij de pijn in uw pezen, gewrichten en/of spieren.

Waarom kiezen voor ons

Een manueel therapeut in Houten kan u goed helpen bij uw klachten. Bij Fysiotherapie Zeist West weet u dat u goed wordt geholpen. Het team bestaat uit vier professionele fysiotherapeuten: Karin, Ingelies, Erwin en Bas.

We hebben drie behandelkamers, een oefenzaal en een aparte ruimte voor OriGENE therapie. Kortom: wij kunnen het u allemaal bieden. Heeft u een verkeerde beweging gemaakt? Of last van een verkeerde houding? Laat u dan helpen om van uw klachten af te komen. U kunt bij ons terecht voor:

Behandeling laten uitvoeren in Houten

Het is belangrijk dat u op tijd de hulp inschakelt van een professional, om zo van uw klachten af te komen. Een manueel therapie in Houten, zoals Fysiotherapeut Zeist West, kan u perfect helpen. Er wordt altijd geluisterd naar uw klachten en op basis daarvan wordt een advies op maat gemaakt.

Er worden passieve, specifieke en mobiliserende bewegingen uitgevoerd. Hierdoor kunt u uw gewrichten weer makkelijker bewegen en wordt de pijn minder. Het komt ook vaak voor dat het wordt aangevuld met impulstechnieken.

Stel al uw vragen aan ons!

Heeft u interesse in een behandeling bij ons? Wilt u de deskundige hulp van een manueel therapeut in Houten? Wij helpen u verder! U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij helpen, adviseren en begeleiden u verder in uw proces. Zo komt u af van uw klachten!