previous arrow
next arrow
Slider

Fysio in Odijk

Bent u op zoek naar een fysio in Odijk voor uw sportblessure, chronische rugpijn of andere lichamelijke klachten? Zoekt u een fysio die u kan helpen bij herstel na een operatie? Onze fysiotherapeuten bij Fysiotherapie Zeist West staan voor u klaar! Wij zijn onderdeel van Gezondheidscentrum Zeist-West en onze praktijk is in dit centrum ook gehuisvest. Onze therapeuten behandelen hier allerlei lichamelijke klachten. Wij hebben oprechte aandacht voor uw situatie. Fysiotherapie in Odijk is op maat.

Gezondheidscentrum Zeist-West is gelegen aan De Clomp 1910 in Zeist. Met de auto doet u er ongeveer 10 minuten over om bij onze praktijk te komen. De praktijk is geopend van maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 18.00 uur.

Fysiotherapie Odijk | betrouwbare fysio in Zeist West

  • Wij bellen u binnen een dag terug om een afspraak te maken
  • Biedt diverse gespecialiseerde therapieën aan, waaronder: manuele therapie en dry needling
  • Aangesloten bij BAGned
  • Onderdeel van Gezondheidscentrum Zeist-West
  • Ook focus op de tijd na de behandeling

Last van uw schouder, nek of een ander gewricht? Stap naar de beste fysiotherapeut in Odijk en omstreken: Fysiotherapie Zeist West. Maak vandaag nog een afspraak voor het eerste consult. Als u vragen heeft of meer informatie wenst, mag u (telefonisch) contact opnemen.

Lichamelijke klachten verhelpen

Het menselijk lichaam is een goed georganiseerd geheel van botten, spieren en gewrichten. Hier moeten we dagelijks op kunnen rekenen. Pas wanneer u ergens last van krijgt, merkt u hoe belangrijk uw lichaam is. Wanneer u pijn heeft aan een bepaald gewricht is het verstandig om naar de fysio in Odijk te gaan. Fysiotherapeuten zijn namelijk gespecialiseerd in de beweging van het menselijk lichaam. Onze fysiotherapeut in Odijk kan u gericht helpen bij een lichamelijke klacht.

Uw persoonlijke fysiotherapeut in Odijk

Het fysio behandeltraject in Odijk is voor iedereen anders, al is het begin altijd hetzelfde. Bij de eerste afspraak volgt een persoonlijk gesprek en lichamelijk onderzoek. Zo kan de fysiotherapeut de juiste diagnose stellen en een behandeling vinden die hier bij past. Dit wordt opgemaakt in een behandelplan. Ook wordt er alvast aandacht besteed aan de tijd na de laatste behandeling. Dit doen we om te voorkomen dat de klachten terugkeren.

Uitgebreide fysiotherapie expertise

Het Gezondheidscentrum Zeist-West is een samenwerkingsverband van een groot aantal disciplines. In het totaal zijn meer dan 10 praktijken in het centrum gevestigd, waaronder: huisartsen, tandartsen, logopedie, diëtist, verloskundige en fysiotherapie. Fysiotherapie Zeist West wordt gevormd door fysiotherapeuten Ingelies Knottenbelt, Erwin Vermeulen en Bas ten Tusscher.

Naast de reguliere fysiotherapie, manuele therapie en dry needling, heeft de praktijk ook een Origene therapie licentie. Origene therapie is een behandeling om lage rugpijn tegen te gaan. Onze praktijk beschikt over 3 ruime behandelkamers, een oefenzaal en een aparte ruimte voor de Origene therapie.

Fysio in Odijk nodig? Maak een afspraak!

Heeft u fysiotherapie in Odijk nodig? Kom dan in contact met Fysiotherapie Zeist West. Naast behandelen gaan we u ook adviseren en begeleiden. Hierbij is ons ultieme doel: u weer pijnvrij door het leven te laten gaan. Wacht niet langer en maak nu een afspraak via het formulier. Wij bellen u binnen een dag terug om een afspraak te maken voor het eerste consult.

Heeft u klachten waarvan u niet zeker weet of u een fysiotherapeut nodig heeft? Bel ons gerust en wij kunnen met u mee denken of stel uw vraag bij de thuisarts.

Hoe vaak moet ik naar de fysio?

Hoe vaak u naar de fysio moet hangt af van de klacht. Over het algemeen geldt: hoe meer u last heeft van de klacht, hoe vaker u moet terugkomen. Gemiddeld gaan mensen 1 of 2 keer in de week naar de fysio.

Waarom ga je naar de fysio?

Je gaat naar een fysio wanneer je lichamelijke klachten hebt. Dit kan bijvoorbeeld een sportblessure zijn, maar dit kunnen ook rug- nek- of schouderklachten zijn.

Hoe lang duurt fysio sessie?

Een fysio sessie duurt gemiddeld 45 minuten tot een uur. Uiteraard hangt deze tijd af van de klachten. Om u alle aandacht te kunnen geven, wordt er meestal een afspraak van een uur afgesproken.

Wat kost een fysio behandeling?

Gemiddeld kost een behandeling bij de fysio tussen de € 35,- en € 45,-. Uiteraard is dit wel afhankelijk van uw behandeling. Zo worden er voor verschillende behandelingen andere tarieven gerekend.