Ervaringen

Ervaringen

Met ons gevarieerde aanbod aan therapieën hebben we al veel mensen kunnen helpen:

,,Twintig jaar geleden hield ik aan een ongeluk chronische hoofdpijn over. Jarenlang heb ik tevergeefs allerlei therapieën geprobeerd. Vorig jaar wees iemand me op de dry needling techniek van Erwin. Ik zag er weinig in maar had niets te verliezen. Ik ben heel blij dat ik mijn twijfels overboord gezet heb. Ik heb heel veel baat bij zijn behandeling. Mijn hoofdpijn is vrijwel verdwenen.”

G.B

,,Playing beach volleyball at the Dutch national level, I consulted with Bas to help me with a muscular injury. I've experienced Bas as a physiotherapist with substantial knowledge and skills. I value the way he works: a combination of focus, background information on my issue and a touch of humor along the way. He knows his way with dry needling! On top of that he has nice social skills. I highly recommend him!”

Bart Theelen

,,Van mijn versleten rug had ik veel last. Met het OriGENE-behandeltoestel train ik nu al mijn rugspieren. Zelfs de kleine die je met geen enkele andere oefening kunt activeren. Mijn rug is op deze manier minder vatbaar voor blessures en perfect in balans!"

Chiel Warners, atleet (o.a. tienkamp)

,,Mijn naam is Peter Meewezen, ik ben 47 jaar oud en werkzaam als verkeersvlieger. Twee jaar geleden kreeg ik pijn in mijn onderrug. Hierdoor kwam ik ‘s morgens kruipend uit mijn bed en naar mate de dag vorderde werd de pijn wat minder maar het was continu aanwezig. Dit belemmerde me in het dagelijkse leven en tijdens mijn werk. Voor behandeling heb ik een fysiotherapeut, een osteopaat, een manueel therapeut en een chiropractor bezocht. Ik was een jaar verder en alle behandeling was zonder resultaat. De laatste vertelde me dat ik met dit ongemak moest leren leven en dat het niet meer beter zou worden. Daar sta je dan, 47, heel je leven gesport en nu al moeten leven met een beperking. Op aanraden van een vriend heb ik contact opgenomen met Frank Bertina van OrIGENE. Na circa 7 behandelingen verminderden de klachten en na 14 behandelingen was ik klachtenvrij! Ik kan alles weer doen en heb geen last meer van mijn onderrug. Ik ga met enige regelmaat nog op het behandeltoestel voor onderhoud. De resultaten zijn werkelijk verbluffend.”

Peter Meewezen, piloot.