previous arrow
next arrow
Slider

Fysio in Vianen

Start met fysio in Vianen

Wilt u graag fysio volgen in Vianen, omdat u last heeft van pijn aan uw schouder of rug? Maak dan kennis met Fysiotherapie Zeist West. Wij kunnen deze kwalen en andere lichamelijke klachten behandelen door middel van fysiotherapie. Hierdoor zullen uw klachten verminderen, maar het ultieme doel is natuurlijk: verlossing van de pijn.

Fysiotherapie Zeist West is gevestigd in het Gezondheidscentrum Zeist-West aan De Clomp te Zeist. Als u woont in Vianen bent u binnen 20 minuten rijden bij het Gezondheidscentrum in Zeist. Onze praktijk is elke werkdag geopend van 07.00 tot 18.00 uur.

Goede fysio in Vianen | Fysiotherapie in Zeist West

  • Wij bellen u binnen een dag terug om een afspraak te maken
  • Biedt diverse gespecialiseerde therapieën aan, waaronder: manuele therapie en dry needling
  • Aangesloten bij BAGned
  • Onderdeel van Gezondheidscentrum Zeist-West
  • Ook focus op de tijd na de behandeling

Wilt u graag kennismaken met onze praktijk en fysiotherapeuten? U kunt direct een afspraak maken via onderstaande button. Mocht u behoefte hebben aan meer informatie mag u ons altijd even bellen of het contactformulier invullen.

BIG-geregistreerde fysiotherapeut in Vianen

U kunt starten met fysiotherapie in Vianen als u klachten ervaart aan uw gewrichten. Een fysiotherapeut is gespecialiseerd in de beweging van het menselijk lichaam. Daardoor kan onze fysiotherapeut in Vianen u gericht helpen bij een lichamelijke klacht. Wacht niet te lang met hulp inschakelen: klachten kunnen snel verergeren. U heeft maar één lichaam, wees er zuinig op!

De eerste fysio behandeling in Vianen

Ons motto is: de juiste diagnose en behandeling beginnen bij een goed gesprek met oprechte aandacht voor uw klachten. Dit is dan ook precies wat we doen bij de eerste fysio behandeling in Vianen. De fysiotherapeut zal bij dit eerste consult vragen stellen en lichamelijk onderzoek verrichten om een concreter beeld te krijgen van uw klachten.

Wanneer de fysiotherapeut de diagnose in beeld heeft, zal samen met u een behandelplan worden opgesteld. Hierbij wordt gekeken welke optie van de aangeboden therapieën het beste past bij uw klacht. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en de ernst. Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten per keer. Als de behandelingen erop zitten, gaat onze fysiotherapie in Vianen door in de vorm van advisering en begeleiding. Zo willen we voorkomen dat de klacht terugkeert.

Wat zijn de tarieven voor fysiotherapie in Vianen?

Fysiotherapie wordt vergoed als u een aanvullende verzekering heeft afgesloten bij uw zorgverzekeraar. Lees wel goed de polisvoorwaarden door, dan weet u precies waar u aan toe bent. Mocht u hier meer over willen weten kunt u het beste contact opnemen met uw zorgverzekeraar. Overigens wordt fysiotherapie voor kinderen tot 18 jaar wel vergoed door de basisverzekering.

Wanneer u niet verzekerd bent maar toch fysio in Vianen wilt volgen bij Fysiotherapie Zeist West kunt u de geldende tarieven bekijken op onze website.

Maak gelijk een afspraak

Kampt u met lichamelijke klachten en wilt u daarom graag een fysiotherapeut in Vianen bezoeken? Kies dan voor onze praktijk te Zeist. Maak een afspraak door het formulier in te vullen. Neem bij vragen gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Kun je met klachten direct naar de fysio?

Wanneer je klachten hebt, kun je direct terecht bij de fysiotherapeut. Voor een specifieke blessure is het dus niet nodig om eerst langs een dokter te gaan om een verwijsbrief te krijgen. U kunt direct een afspraak maken bij de fysio en deze kan uw klachten behandelen.

Hoe lang duurt een fysio bezoek?

Een fysiobezoek duurt meestal ongeveer een uur. Natuurlijk hangt het af van uw klacht hoe lang de fysiotherapeut nodig heeft om u te behandelen, maar vaak worden afspraken ingepland voor een uur. Zo krijgt u de juiste aandacht om de klacht op te lossen.

Hoe vaak moet ik naar de fysio?

Hoe vaak u naar de fysio moet hangt af van de klacht. Over het algemeen geldt: hoe meer u last heeft van de klacht, hoe vaker u moet terugkomen. Gemiddeld gaan mensen 1 of 2 keer in de week naar de fysio.

Welke behandelingen voert een fysio uit?

De fysio helpt u met sportblessures en rug- nek- of schouderklachten. Een fysiotherapeut behandelt niet alleen de klacht, maar stelt ook een behandelplan op. Twee bekende voorbeelden zijn dry needling en manuele therapie.