previous arrow
next arrow
Slider

Dry Needling in Zeist

Heeft u lichamelijke klachten zoals pijn in het lichaam, stijfheid, bewegingsbeperking, verminderde kracht van een spier of afname van het uithoudingsvermogen? Dan kan Fysiotherapie Zeist West u helpen! Maak kennis met een redelijk nieuwe techniek om de klachten en symptomen van dit soort pijn tegen te gaan: dry needling in Zeist. Dry needling is een techniek waarmee de pijnlijke myofasciale triggerpoints onschadelijk worden uw gemaakt waardoor uw klachten verminderen.

Wat is Dry Needling?

Dry needling is een redelijk nieuwe techniek waarmee triggerpoints geïnactiveerd worden door middel van het plaatsen van naaldjes in de betreffende spieren. Uit wetenschappelijk onderzoek is bewezen dat dry needling de meest effectieve methode is om pijnlijke triggerpoints onschadelijk te maken. Naast het onschadelijk maken van deze triggerpoints, wordt er tijdens een dry needling behandeling ook aandacht geschonken aan klacht -onderhoudende factoren, bijvoorbeeld een verkeerde werkhouding, stress, bepaalde orgaanafwijkingen.

Dry needling bij Fysiotherapie Zeist West

Binnen onze fysiotherapie praktijk Zeist West hebben we twee fysiotherapeuten die gediplomeerd zijn op het gebied van dry needling. Zij kunnen u op een juiste manier van uw pijnlijke klachten afhelpen door middel van de dry needling techniek. Binnen onze praktijk voeren we jaarlijks meer dan 4500 dry needling behandeling uit. Naast de populaire dry needling techniek (we voeren we jaarlijks meer dan 4500 dry needling behandeling uit) kunt bij ons ook terecht voor verschillende vormen fysiotherapie zoals:

  • bewegingstherapie,
  • fysische therapie,
  • medical taping
  • ademhalingsoefening
  • en manuele therapie

Contact opnemen

Wilt u ook ervaren wat de effecten zijn van een behandeling met dry needling in Zeist? Neem dan contact op voor een dry needling behandeling bij een van de fysiotherapeuten van Fysiotherapiepraktijk Zeist West. Zo kunt u ons eenvoudig bereiken wanneer u in Bunnik, Odijk of Vianen woont.