Per 1 juni volledig ingerichte (behandel)ruimte te huur voor meerdere dag(delen) per week. Voor informatie neem a.u.b. contact op via mail of telefoon.

Volg ons!

+ 31 (0)30 69 52 257

previous arrow
next arrow
Slider

Manueel therapeut Bunnik

Zoekt u een professionele manueel therapeut in Bunnik? Bij Fysiotherapie Zeist West bent u aan het juiste adres. Als u last heeft van pijn in uw lichaam, is het tijd om de juiste hulp in te schakelen. Fysiotherapie Zeist West weet hoe ze u verder kunnen helpen. Dit komt omdat elke fysiotherapeut bij hen een eigen specialisatie heeft. U krijgt dus altijd een geschikte behandeling.

Bij ons kunt u terecht voor manuele therapie, maar ook voor de reguliere fysiotherapie, bewegingstherapie, medical taping, ademhalingsoefeningen en fysische therapie. Een manueel therapeut nabij Bunnik helpt u bij de pijn in pezen, gewrichten en/of spieren. Zo komt u van uw klachten af.

Waarom kiezen voor ons

Een manueel therapeut in Bunnik kan u goed helpen bij uw klachten. Bij Fysiotherapie Zeist West weet u dat u altijd uitstekend wordt geholpen en een deskundig advies krijgt.

Het team bestaat uit vier professionele fysiotherapeuten: Karin, Ingelies, Erwin en Bas. Er zijn drie behandelkamers, een oefenzaal en daarnaast nog een aparte ruimte voor OriGENE therapie. Op deze manier kunnen wij u het allemaal bieden en goed helpen.

U kunt bij Fysiotherapie Zeist West terecht voor:

  • Fysiotherapie;
  • OriGENE therapie;
  • Handtherapie;
  • Manuele therapie.
  • Dry Needling.

Een behandeling door onze therapeut

Wacht niet te lang met het inschakelen van hulp bij lichamelijke klachten. Voordat u het weet worden de klachten erger en dat wilt u voorkomen. Een manueel therapeut in Bunnik helpt u verder. Kies voor Fysiotherapeut Zeist West en ga altijd voor zekerheid. We luisteren naar uw klachten en op basis daarvan wordt een advies op maat gemaakt.

Er worden bijvoorbeeld passieve, specifieke en mobiliserende bewegingen uitgevoerd. Hierdoor kunt u gemakkelijker uw gewrichten weer bewegen en neemt de pijn af. Het komt ook vaak voor dat deze behandeling wordt aangevuld met impulstechnieken.

Maak een vrijblijvende afspraak

Bent u geïnteresseerd in een behandeling? Wilt u de deskundige hulp van een manueel therapeut nabij Bunnik? Wij helpen u verder. U kunt contact met ons opnemen. Wij helpen, adviseren en begeleiden u verder in uw proces. Zo komt u zo snel mogelijk af van uw klachten!

Contact opnemen