previous arrow
next arrow
Slider

Manueel therapeut Bilthoven

Een manueel therapeut nabij Bilthoven? Kies voor Fysiotherapie Zeist West en u weet altijd zeker dat u in de goede handen bent. Het kan soms erg vervelend zijn wanneer u al een lange tijd veel pijn heeft aan uw lichaam. Daarbij is het belangrijk dat u altijd de juiste hulp krijgt. Onze fysiotherapeuten hebben allemaal een eigen specialisatie, waardoor u bij ons te allen tijde terecht kunt voor de geschikte behandeling.

Bij Fysiotherapie Zeist West kunt u terecht voor manuele therapie, maar ook voor de reguliere fysiotherapie, bewegingstherapie, medical taping, ademhalingsoefeningen en fysische therapie. Een manueel therapeut nabij Bilthoven helpt u bij de pijn in pezen, gewrichten en/of spieren.

Waarom kiezen voor manuele therapie

Een manueel therapeut in Bilthoven kan u goed helpen bij uw klachten. Bij Fysiotherapie Zeist West weet u dat u altijd goed wordt geholpen. Ons team bestaat uit vier professionele fysiotherapeuten: Karin, Ingelies, Erwin en Bas. We hebben drie behandelkamers, een oefenzaal en zelfs een aparte ruimte voor OriGENE therapie.

Hierdoor kunnen wij u het allemaal bieden. We vinden het dan ook belangrijk om u goed te kunnen helpen bij uw klachten, zodat u zo snel mogelijk weer pijnvrij bent.

U kunt bij ons terecht voor:

  • OriGENE therapie;
  • Fysiotherapie;
  • Manuele therapie.
  • Handtherapie;
  • Dry Needling.

Onze professionals in Bilthoven

Al een lange tijd last van klachten aan uw lichaam? Wacht niet langer en schakel de hulp in van een professional, om zo snel mogelijk van uw klachten af te komen. Een manueel therapeut in Bilthoven helpt u verder. Kies voor Fysiotherapeut Zeist West en ga voor zeker.

Er wordt altijd geluisterd naar uw klachten en op basis daarvan wordt een advies op maat gemaakt. Zo worden er passieve, specifieke en mobiliserende bewegingen uitgevoerd. Hierdoor kunt u al snel uw gewrichten weer makkelijker bewegen en wordt de pijn aanzienlijk minder. Het komt ook vaak voor dat het wordt aangevuld met impulstechnieken.

Kom anders eens bij ons langs

Bent u geïnteresseerd in een behandeling bij ons? Wilt u de deskundige hulp van een manueel therapeut nabij Bilthoven? Wij zijn u graag van dienst! U kunt te allen tijde contact met ons opnemen. Wij helpen, adviseren en begeleiden u verder in uw proces. Zo komt u zo snel mogelijk af van uw klachten!