previous arrow
next arrow
Slider

Fysiotherapie in Woerden nodig?

Bent u op zoek naar fysiotherapie nabij Woerden voor uw rugklachten of hoofdpijn? Of heeft u andere lichamelijke klachten waarbij een fysiotherapeut u kan helpen? Dan bent u bij Gezondheidscentrum Zeist-West aan het juiste adres!

Het is belangrijk dat u niet te lang doorloopt met lichamelijke klachten. Hierdoor kan het namelijk erger worden en wordt uw dagelijkse leven misschien wel vervelender. Tijd om er iets aan te doen! Kies daarom voor een fysiotherapie in Woerden.

Wanneer fysiotherapie in Woerden?

Het menselijk lichaam is een goed georganiseerd geheel van botten, spieren en gewrichten. Hier moeten we dagelijks op kunnen rekenen. Pas wanneer u ergens last van krijgt merkt u hoe belangrijk uw lichaam is. Een fysiotherapeut kan u daarbij helpen, zij zijn gespecialiseerd in de beweging van het menselijk lichaam. Dus herkent u lichamelijke klachten? Stap eens binnen bij een fysiotherapeut.

U bent niet de enige: jaarlijks gaan er 2,5 miljoen Nederlanders naar een fysiotherapeut. Tijdens de therapie worden verschillende oefeningen gedaan om bijvoorbeeld uw motoriek of spieren te verbeteren/te versterken.

De oefeningen zijn natuurlijk verschillend per klacht. Er wordt altijd gekeken naar wat aansluit bij uw klachten. We streven er altijd naar om uw lichamelijke klachten te verminderen, te laten verdwijnen en in het vervolg te voorkomen.

Fysiotherapie bij Gezondheidscentrum Zeist-West

Het Gezondheidscentrum Zeist-West, nabij Woerden, is een samenwerkingsverband van een groot aantal disciplines. Inmiddels bestaat het al ruim 35 jaar. In het totaal zijn meer dan 10 praktijken in het centrum gevestigd waaronder: huisartsen, tandartsen, logopedie, diëtist, verloskundige en fysiotherapie.

De fysiotherapiepraktijk wordt gevormd door Karien Bijlenga, Ingelies Knottenbelt , Erwin Vermeulen en Bas ten Tusscher. Naast de reguliere fysiotherapie, manueeltherapie en ruime ervaring met Dry needling, heeft de praktijk ook een Origene licentie. De praktijk beschikt naast drie ruime behandelkamers ook over een oefenzaal en een aparte ruimte voor de Origene therapie.

Fysiotherapie kunt u inzetten voor onder andere de volgende klachten:

  • Hoofdpijn en spanningsklachten;
  • Motorische klachten;
  • Ademhalingsklachten;
  • Arm-, nek- en schouderklachten;
  • Rug- en bekkenklachten;
  • Heup-, knie- en voetklachten;
  • Chronische aandoeningen.

Maak een vrijblijvende afspraak

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van fysiotherapie in Woerden? Graag vertellen we u er meer over. Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Ook wanneer u een afspraak wilt maken. De meeste fysiotherapiebehandelingen worden door uw verzekeraar vergoed. Het is dus zeker een aanrader om dit ook eerst een te bekijken.