previous arrow
next arrow
Slider

Professionele fysiotherapie in Utrecht

Heeft u behoefte aan fysiotherapie in de omgeving Utrecht? Bij Gezondheidscentrum Zeist-West kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en zorg tijdens uw fysio-afspraken. Bij ons krijgt u fysiotherapie van een klein en persoonlijk team. Wellicht lijkt de fysio in Utrecht dichterbij, maar wij kunnen ook bij u thuis komen, afhankelijk van uw situatie. Heeft u klachten die de aandacht van een fysiotherapeut verdienen?

Laat het weten en blijf vooral niet met uw klachten rondlopen. Zo kan het van kwaad tot erger gaan en wordt behandelen steeds intensiever. U heeft maar één lichaam en daar moet u goed voor willen zorgen. Wij ondersteunen u graag in dat zorgproces!

Onze werkwijze

Of u nu bij een fysiotherapeut uit Utrecht of uit Zeist komt, elke fysiotherapeut adviseert, behandelt en begeleidt. Afhankelijk van uw situatie komt u naar onze praktijk, of wij komen bij u thuis. Wellicht geeft dat voor u de doorslag voor de keuze tussen een fysio in Utrecht of bij ons in Zeist. Een behandeling duurt ongeveer een half uur per keer. Tijdens de eerste afspraak proberen we een zo goed mogelijk beeld van uw klachten te krijgen, door u te onderzoeken en vragen te stellen.

Op basis daarvan maken we samen met u een behandelplan. Indien noodzakelijk nemen we tijdens de verdere behandeling contact op met uw huisarts of specialist. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de klacht en de ernst ervan. Naast het behandelen van klachten, besteden we ook veel aandacht aan het voorkomen van terugkeer van de klacht. Een fysiotherapeut levert altijd maatwerk, want geen patiënt is hetzelfde.

Gezondheidscentrum Zeist-West

Het Gezondheidscentrum Zeist-West bestaat niet alleen uit fysiotherapie. Het centrum is een samenwerkingsverband tussen meer dan tien praktijken van verschillende disciplines. Onder andere onderstaande disciplines bevinden zich in het centrum:

  • fysiotherapie
  • diëtist
  • tandartsen
  • logopedie
  • verloskundige
  • huisartsen

De fysiopraktijk beschikt naast drie ruime behandelkamers over een oefenzaal en een aparte ruimte voor de Origene therapie.Naast de reguliere fysiotherapie bieden wij namelijk ook mindfullness, manuele therapie, handtherapie, Origene therapie en behandeling van myofasciale pijn d.m.v. dry needling.

We hebben vier fysiotherapeuten in dienst. Al onze fysiotherapeuten zijn big-geregistreerd en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister (CKR). De kwaliteitseisen van het CKR hebben met name betrekking op de deskundigheid van de fysiotherapeut en manueeltherapeut.

Maak direct een vrijblijvende afspraak!

De meeste fysiotherapiebehandelingen worden door uw verzekeraar vergoed. Vraag dit voor de zekerheid altijd even bij uw verzekeraar na. Zo voorkomt u verrassingen en weet u waar u aan toe bent. Wij hebben contracten afgesloten met de meeste zorgverzekeraars. Vul voor een afspraak het contactformulier in of laat u door ons bellen door uw contactgegevens achter te laten.