previous arrow
next arrow
Slider

Fysiotherapie in Soest

Bent u op zoek naar fysiotherapie nabij Soest voor uw rugklachten of hoofdpijn? Heeft u andere lichamelijke klachten waarbij een fysiotherapeut u kan helpen? Het is belangrijk dat u tijdig de juiste hulp zoekt, zodat u ook snel uw klachten kunt laten afnemen. Dan bent u bij Gezondheidscentrum Zeist-West aan het juiste adres!

Kies altijd voor een fysiotherapeut, waarbij u kunt rekenen op veel kennis en ervaring. Hierdoor krijgt u namelijk altijd het beste resultaat: altijd de oplossing voor uw klachten.

Wanneer fysiotherapie in Soest?

Het menselijk lichaam is een goed georganiseerd geheel van botten, spieren en gewrichten. Hier moeten we dagelijks op kunnen rekenen. Pas wanneer u ergens last van krijgt merkt u hoe belangrijk uw lichaam is. Een fysiotherapeut kan u daarbij helpen, zij zijn gespecialiseerd in de beweging van het menselijk lichaam. Dus herkent u lichamelijke klachten? Stap eens binnen bij een fysiotherapeut.

U bent niet de enige: jaarlijks gaan er 2,5 miljoen Nederlanders naar een fysiotherapeut. Loop vooral niet te lang door met uw klachten, want hierdoor kan het alleen maar toenemen en dat maakt het alleen maar vervelender.

Waarom kiezen voor fysiotherapie?

Fysiotherapie in Soest kunt u inzetten voor onder andere de volgende klachten:

  • Hoofdpijn en spanningsklachten;
  • Motorische klachten;
  • Ademhalingsklachten;
  • Arm-, nek- en schouderklachten;
  • Rug- en bekkenklachten;
  • Heup-, knie- en voetklachten;
  • Chronische aandoeningen;
  • En daarnaast nog veel meer.

We kijken altijd naar uw klachten en aan de hand daarvan zullen we diverse oefeningen uitvoeren. Hierbij is het doel om uw klachten te laten afnemen en uiteindelijk te laten verdwijnen.

Fysiotherapie bij ons

Het Gezondheidscentrum Zeist-West, nabij Soest, is een samenwerkingsverband van een groot aantal disciplines, met inmiddels ruim 35 jaar ervaring. In het totaal zijn meer dan 10 praktijken in het centrum gevestigd waaronder: huisartsen, tandartsen, logopedie, dietist, verloskundige en fysiotherapie. De fysiotherapiepraktijk wordt gevormd door Karien Bijlenga, Ingelies Knottenbelt , Erwin Vermeulen en Bas ten Tusscher.

Naast de reguliere fysiotherapie, manueeltherapie en ruime ervaring met Dry needling, heeft de praktijk ook een Origene licentie. De praktijk beschikt naast drie ruime behandelkamers ook over een oefenzaal en een aparte ruimte voor de Origene therapie. Kortom: altijd genoeg mogelijkheden voor fysiotherapie in Soest dat bij u past.

Ja, ik wil een afspraak maken!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van fysiotherapie in Soest? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Bovendien worden de meeste fysiotherapiebehandelingen vergoed door uw verzekeraar. Wel zo slim om daar even naar te kijken.