previous arrow
next arrow
Slider

Fysiotherapie Maarssen

Bent u hard op zoek naar fysiotherapie in of nabij Maarssen? Het aanbod fysio in Maarssen voldoet wellicht niet aan uw verwachtingen, dus we laten u graag weten dat u ook terecht kunt bij Gezondheidscentrum Zeist-West. Het Gezondheidscentrum Zeist-West bestaat uit meerdere samenwerkende disciplines. Er is een samenwerkingsverband tussen o.a. huisartsen, tandartsen, logopedie, diëtist, verloskundige en fysiotherapie. Samen zijn er meer dan tien praktijken in het centrum gevestigd. U kunt bij ons dus zelfs afspraken combineren.

Wanneer fysiotherapie nodig?

Misschien heeft u momenteel of al enige tijd ergens last van en twijfelt u of fysiotherapie de oplossing is? Fysiotherapie is bedoeld voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Dat wil zeggen; functiestoornissen aan de spieren, pezen, banden en gewrichten. Blijf vooral niet rondlopen met pijn, maar kom langs en laat een specialist naar uw klachten kijken. Wij helpen u graag te herstellen en vinden dat je goed voor je lichaam moet willen zorgen, omdat je er maar één hebt. Het is wel zo fijn als uw lichaam dan goed aanvoelt en u zo min mogelijk tot geen pijn ervaart bij dagelijkse bezigheden.

Fysiotherapie bij Gezondheidscentrum Zeist-West

Als u ervoor kiest om in Gezondheidscentrum Zeist-West aan uw gezondheid te werken met fysiotherapie, gaat u een standaard behandelprocedure in waarin wij de volgende stappen ondernemen:

Stap 1: Klachten in kaart brengen bij uw eerste bezoek
Stap 2: Diagnose stellen m.b.v. vraaggesprek en lichamelijk onderzoek
Stap 3: Persoonlijk behandelplan afstemmen op uw klachten
Stap 4: Aan de slag met het behandelplan en starten aan de behandelperiode
Stap 5: Tussentijds de behandeling evalueren en indien nodig bijstellen
Stap 6: Na behandelperiode eventueel de resultaten terugkoppelen naar uw huisarts of specialist.

De behandelperiode is afhankelijk van de ernst van uw klachten. De ene klacht of cliënt vereist meer therapie dan de ander om goed te herstellen of aan te sterken. De meeste fysiotherapiebehandelingen worden door uw verzekeraar vergoed. Vraag dit voor de zekerheid altijd even bij uw verzekeraar na. Zo voorkomt u verrassingen en weet u waar u aan toe bent. Wij hebben contracten afgesloten met de meeste zorgverzekeraars. Wanneer u een aanvullende verzekering heeft afgesloten bij uw zorgverzekeraar, dan wordt fysiotherapie en/of manuele therapie vergoed conform uw polisvoorwaarden.

Maak een afspraak

Als u op zoek was naar fysio nabij Maarssen, kunt u ook terecht bij Gezondheidscentrum Zeist-West voor een afspraak. In onze uitgebreide praktijk helpen we u graag op een persoonlijke manier uw gezondheid te bevorderen. Laat u uw contactgegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug. We zien u graag in Gezondheidscentrum Zeist-West!