previous arrow
next arrow
Slider

Fysiotherapie Leusden

Bent u op zoek naar fysiotherapie nabij Leusden? Dan zit u bij Gezondheidscentrum Zeist-West helemaal goed! Onze fysiotherapeuten bieden professionele fysiotherapie bij u in de buurt. We kunnen zelfs bij u thuis langskomen. Indien u klachten heeft aan het bewegings- en houdingsapparaat, oftewel functiestoornissen ervaart aan de spieren, pezen, banden en gewrichten, kunt u stellen dat een bezoekje aan de fysiotherapeut verstandig is. Kom gerust eens langs, dan kijken we direct of we iets voor u kunnen betekenen met een vrijblijvende afspraak.

Wat wij doen?

Uw lichaam bestaat in de fysiowereld uit botten, spieren en gewrichten. Van allemaal kunt u last hebben en er te lang mee rond blijven lopen, kan de klachten verergeren. Pas wanneer u ergens last van krijgt, merkt u hoe belangrijk uw lichaam is. Een fysiotherapeut weet dat en is gespecialiseerd in het adviseren, begeleiden en behandelen van uw klachten.

Een behandeling duurt ongeveer een half uur per keer. Als u bij ons komt voor fysiotherapie brengen we tijdens het eerste bezoek uw klachten in kaart. Na een vraaggesprek, ook wel anamnese genoemd, en een lichamelijk onderzoek stellen we een diagnose. Vervolgens formuleren we een behandelplan dat helemaal op uw klachten is afgestemd. Met dit persoonlijke behandelplan gaan we daarna voor een bepaalde periode aan de slag. De behandelperiode is afhankelijk van de ernst van uw klachten. Tussentijds kan de behandeling worden geëvalueerd en indien nodig worden bijgesteld. Eventueel koppelt de fysiotherapeut de resultaten terug naar uw huisarts of specialist.

In de fysiotherapie zijn er meerdere soorten behandelingen mogelijk, waaronder bewegingstherapie, fysische therapie, medical taping en ademhalingsoefeningen. Vaak combineren we therapieën, afhankelijk van het klachtenbeeld. Naast deze “standaard” fysiotherapie maken wij ook gebruik van verbijzonderingen, zoals manuele therapie en dry needling. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over onze therapieën en de mogelijkheden voor u.

Kosten fysiotherapie vergoed

Wij hebben contracten afgesloten met de meeste zorgverzekeraars. Wanneer u een aanvullende verzekering heeft afgesloten bij uw zorgverzekeraar, dan wordt fysiotherapie en/of manuele therapie vergoed conform uw polisvoorwaarden.Voor een overzicht van alle vergoedingen per verzekeraar willen wij u verwijzen naar uw polisvoorwaarden, dit voorkomt verrassingen achteraf.

Een afspraak maken

Als u op zoek was naar fysio nabij Leusden, kunt u ook terecht bij Gezondheidscentrum Zeist-West voor een afspraak. In onze uitgebreide praktijk helpen we u graag op een persoonlijke manier uw gezondheid te bevorderen. Jong en oud: iedereen is welkom bij ons. Voor een afspraak vult u onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. U kunt ook met ons bellen. Daarvoor laat u uw contactgegevens achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug. We zien u graag in Gezondheidscentrum Zeist-West!