previous arrow
next arrow
Slider

Fysiotherapie in IJsselstein

Bent u op zoek naar fysiotherapie nabij IJsselstein voor uw rugklachten of hoofdpijn? Heeft u andere lichamelijke klachten waarbij een fysiotherapeut u kan helpen? Dan bent u bij Gezondheidscentrum Zeist-West aan het juiste adres! Het is erg vervelend wanneer u veel last heeft van lichamelijke klachten. Bovendien kan het u ook enorm beperken in uw dagelijkse leven. Het is dan ook cruciaal dat u tijdig de hulp inschakelt van een fysiotherapie. Indien u een fysiotherapie in IJsselstein zoekt, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wat uw klachten ook zijn.

Wanneer fysiotherapie in IJsselstein?

Het menselijk lichaam is een goed georganiseerd geheel van botten, spieren en gewrichten. Hier moeten we dagelijks op kunnen rekenen. Pas wanneer u ergens last van krijgt merkt u hoe belangrijk uw lichaam is. Een fysiotherapeut kan u daarbij helpen, zij zijn gespecialiseerd in de beweging van het menselijk lichaam. Dus herkent u lichamelijke klachten? Stap eens binnen bij een fysiotherapeut. U bent niet de enige: jaarlijks gaan er 2,5 miljoen Nederlanders naar een fysiotherapeut.

Fysiotherapie in IJsselstein kunt u inzetten voor onder andere de volgende klachten:

  • Hoofdpijn en spanningsklachten;
  • Motorische klachten;
  • Ademhalingsklachten;
  • Arm-, nek- en schouderklachten;
  • Rug- en bekkenklachten;
  • Heup-, knie- en voetklachten;
  • Chronische aandoeningen.

Fysiotherapie bij Gezondheidscentrum Zeist-West

Het Gezondheidscentrum Zeist-West, nabij IJsselstein, is een samenwerkingsverband van een groot aantal disciplines en bestaat inmiddels ruim 35 jaar. In het totaal zijn meer dan 10 praktijken in het centrum gevestigd waaronder: huisartsen, tandartsen, logopedie, diëtist, verloskundige en fysiotherapie. De fysiotherapiepraktijk wordt gevormd door Karien Bijlenga, Ingelies Knottenbelt , Erwin Vermeulen en Bas ten Tusscher. Naast de reguliere fysiotherapie, manueel therapie en ruime ervaring met Dry needling, heeft de praktijk ook een Origene licentie. De praktijk beschikt naast drie ruime behandelkamers ook over een oefenzaal en een aparte ruimte voor de Origene therapie. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om u te helpen bij uw klachten!

Ja, ik wil een afspraak maken!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een fysiotherapie in IJsselstein? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Bovendien worden de meeste fysiotherapiebehandelingen door uw verzekeraar vergoed. Het is dus zeker verstandig om dit na te kijken. Wij staan voor u klaar om u te helpen, zodat u van uw klachten af komt.