previous arrow
next arrow
Slider

Wilt u fysiotherapie in Huizen?

Bent u op zoek naar fysiotherapie nabij Huizen voor uw rugklachten of hoofdpijn? Heeft u andere lichamelijke klachten waarbij een fysiotherapeut u kan helpen? Dan bent u bij Gezondheidscentrum Zeist-West aan het juiste adres! Het is belangrijk om niet te lang door te lopen met uw klachten. Schakel snel de hulp in en kies voor fysiotherapie in Huizen. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij weten maar al te goed hoe we u moeten helpen bij uw klachten. Bovendien zijn al onze fysiotherapeuten BIG-geregistreerd en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister (CKR). De kwaliteitseisen van het CKR hebben voornamelijk betrekking op de deskundigheid van de fysiotherapeut en manueeltherapeut. Kortom: bij ons bent u aan het juiste adres!

Wanneer fysiotherapie in Huizen?

Het menselijk lichaam is een goed georganiseerd geheel van botten, spieren en gewrichten. Hier moeten we dagelijks op kunnen rekenen. Pas wanneer u ergens last van krijgt merkt u hoe belangrijk uw lichaam is. Een fysiotherapeut kan u daarbij helpen, zij zijn gespecialiseerd in de beweging van het menselijk lichaam. Dus herkent u lichamelijke klachten? Stap eens binnen bij een fysiotherapeut. U bent niet de enige: jaarlijks gaan er 2,5 miljoen Nederlanders naar een fysiotherapeut. U kunt fysiotherapie inzetten voor onder andere:

  • Hoofdpijn en spanningsklachten;
  • Motorische klachten;
  • Ademhalingsklachten;
  • Arm-, nek- en schouderklachten;
  • Rug- en bekkenklachten;
  • Heup-, knie- en voetklachten;
  • Chronische aandoeningen.

Fysiotherapie bij Gezondheidscentrum Zeist-West

Het Gezondheidscentrum Zeist-West, nabij Huizen, is een samenwerkingsverband van een groot aantal disciplines. In het totaal zijn meer dan 10 praktijken in het centrum gevestigd waaronder: huisartsen, tandartsen, logopedie, diëtist, verloskundige en fysiotherapie. De fysiotherapiepraktijk wordt gevormd door Karien Bijlenga, Ingelies Knottenbelt , Erwin Vermeulen en Bas ten Tusscher. Naast de reguliere fysiotherapie, manueel therapie en ruime ervaring met Dry needling, heeft de praktijk ook een Origene licentie. De praktijk beschikt naast 3 ruime behandelkamers ook over een oefenzaal en een aparte ruimte voor de Origene therapie.

Ja, ik wil een afspraak maken!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. De meeste fysiotherapiebehandelingen worden door uw verzekeraar vergoed. We staan voor u klaar om u te helpen bij uw klachten. Het is ons doel om u te voorzien van een kwalitatief hoog niveau aan zorg.