previous arrow
next arrow
Slider

Fysiotherapie in Culemborg

Bent u op zoek naar fysiotherapie nabij Culemborg voor uw rugklachten of hoofdpijn? Heeft u andere lichamelijke klachten waarbij een fysiotherapeut u kan helpen? Dan bent u bij Gezondheidscentrum Zeist-West aan het juiste adres!

Wanneer fysiotherapie?

Het menselijk lichaam is een goed georganiseerd geheel van botten, spieren en gewrichten. Hier moeten we dagelijks op kunnen rekenen. Pas wanneer u ergens last van krijgt merkt u hoe belangrijk uw lichaam is. Een fysiotherapeut kan u daarbij helpen, zij zijn gespecialiseerd in de beweging van het menselijk lichaam. Dus herkent u lichamelijke klachten? Stap eens binnen bij een fysiotherapeut. U bent niet de enige: jaarlijks gaan er 2,5 miljoen Nederlanders naar een fysiotherapeut.

Fysiotherapie bij Gezondheidscentrum Zeist-West

Het Gezondheidscentrum Zeist-West, nabij Culemborg, is een samenwerkingsverband van een groot aantal disciplines. In het totaal zijn meer dan 10 praktijken in het centrum gevestigd waaronder: huisartsen, tandartsen, logopedie, dietist, verloskundige en fysiotherapie. De fysiotherapiepraktijk wordt gevormd door Karien Bijlenga, Ingelies Knottenbelt , Erwin Vermeulen en Bas ten Tusscher. Naast de reguliere fysiotherapie, manueeltherapie en ruime ervaring met Dry needling, heeft de praktijk ook een Origenelicentie. De praktijk beschikt naast 3 ruime behandelkamers ook over een oefenzaal en een aparte ruimte voor de Origene therapie.

Ja, ik wil een afspraak maken!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. De meeste fysiotherapiebehandelingen worden door uw verzekeraar vergoed.