previous arrow
next arrow
Slider

Fysiotherapie in Bunnik

Bent u op zoek naar fysiotherapie nabij Bunnik voor uw rugklachten of hoofdpijn? Heeft u andere lichamelijke klachten waarbij een fysiotherapeut u kan helpen? Dan bent u bij Gezondheidscentrum Zeist-West aan het juiste adres!

Verschillende vormen van fysiotherapie

Fysiotherapie in Bunnik nodig? Bij ons kunt u altijd terecht voor verschillende klachten. We bieden diverse vormen van fysiotherapie aan. Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in de behandelmethode die bij uw klacht hoort. Met andere woorden: om welke klacht het ook gaat, er is altijd wel een specialist die u kan helpen. Enkele vormen van therapie die onze therapeuten aanbieden zijn: bewegingstherapie, fysische therapie en medical taping.

Wanneer bezoekt u precies een fysiotherapeut?

Zijn uw klachten zodanig aanwezig dat u in het dagelijks leven beperkt wordt en overweegt u onze fysiotherapie in Bunnik te bezoeken? Onze fysiotherapeuten helpen u natuurlijk graag om van uw klachten af te komen. Waarschijnlijk ervaart u pijn tijdens het bewegen of wanneer u een bepaalde houding aanneemt. De klachten kunnen uiteenlopen van neurologische aandoeningen tot aan sportblessures. Misschien vraagt u zich af wanneer u een fysiotherapeut of huisarts bezoekt? Neem gerust contact op, we leggen het u graag uit!

Gele en rode vlag

Bij onze fysiotherapie in Bunnik vinden wij dat iedere klacht de juiste zorg behoort te krijgen. De fysiotherapeut is er om de mate en ernst van de klacht in te schatten. Daarom werkt onze fysio nabij Bunnik met een rode en gele vlag. Een voorbeeld van een rode vlag: u heeft aardig wat gewicht verloren in combinatie met pijn in uw rug. In zo’n geval wordt u doorverwezen naar uw huisarts. Het kan ook zijn dat de oorzaak van uw lichamelijke klacht psychisch is. Wellicht heeft u onlangs spanning en stress ervaren. Dit is dan een gele vlag. Fysiotherapeuten behandelen namelijk geen psychische klachten.

Andere klachten

Veel klachten ontstaan door overbelasting. Vaak door een steeds terugkerende houding. Enkele voorbeelden zijn: tennisarm, nek- en schouderklachten en een jumpersknee. Wanneer raken uw ledematen overbelast? Onder andere dankzij stress of door geen/weinig pauzes te houden. Het is altijd belangrijk dit in de gaten te houden. Overbelasting kan helaas chronisch worden.

Fysiotherapie bij Gezondheidscentrum Zeist-West

Het Gezondheidscentrum Zeist-West, nabij Bunnik, is een samenwerkingsverband van een groot aantal disciplines. In het totaal zijn meer dan 10 praktijken in het centrum gevestigd waaronder: huisartsen, tandartsen, logopedie, diëtist, verloskundige en fysiotherapie. De fysiotherapiepraktijk wordt gevormd door Ingelies Knottenbelt , Erwin Vermeulen en Bas ten Tusscher. Naast de reguliere fysiotherapie, manueeltherapie en ruime ervaring met Dry needling, heeft de praktijk ook een Origenelicentie. De praktijk beschikt naast 3 ruime behandelkamers ook over een oefenzaal en een aparte ruimte voor de Origene therapie.

Diverse locaties voor fysiotherapie nabij Bunnik

Zoekt u een fysio iets dichterbij huis? Uiteraard bent u ook van harte welkom bij onze fysiotherapie in Zeist of onze fysio in Odijk indien dat voor u dichterbij is. Is het niet mogelijk om zelf naar de praktijk te komen? Onze fysiotherapie nabij Bunnik kan een behandeling aan huis aanbieden. In zo’n geval is een doorverwijzing van uw huisarts nodig.

Tarieven en vergoeding

Bekijk hier onze tarieven. Er zijn contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Heeft u een aanvullende verzekering afgesloten bij uw zorgverzekeraar? Bekijk dan eerst uw polisvoorwaarden.

Ja, ik wil een afspraak maken!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. De meeste fysiotherapiebehandelingen worden door uw verzekeraar vergoed.