previous arrow
next arrow
Slider

Fysiotherapie in Bilthoven

Heeft u last van pijn in uw lichaam? Of heeft u een blessure opgelopen? Bent u op zoek naar fysiotherapie nabij Bilthoven voor uw rugklachten of hoofdpijn? Heeft u andere lichamelijke klachten waarbij een fysiotherapeut u kan helpen? Fysiotherapie is voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat, dat wil zeggen functiestoornissen aan de spieren, pezen, banden en gewrichten. U bent bij Gezondheidscentrum Zeist-West aan het juiste adres! Kies altijd voor een fysiotherapeut met veel ervaring, zodat u zeker weet dat u goed wordt geholpen. Op deze manier komt u ook het snelst tot een oplossing voor uw klachten.

Wanneer fysiotherapie in Bilthoven?

Het menselijk lichaam is een goed georganiseerd geheel van botten, spieren en gewrichten. Hier moeten we dagelijks op kunnen rekenen. Pas wanneer u ergens last van krijgt merkt u hoe belangrijk uw lichaam is. Een fysiotherapeut kan u daarbij helpen, zij zijn gespecialiseerd in de beweging van het menselijk lichaam. Dus herkent u lichamelijke klachten? Stap eens binnen bij een fysiotherapeut. U bent niet de enige: jaarlijks gaan er 2,5 miljoen Nederlanders naar een fysiotherapeut.

Fysiotherapie kunt u inzetten voor onder andere de volgende klachten:

  • Hoofdpijn en spanningsklachten;
  • Motorische klachten;
  • Ademhalingsklachten;
  • Arm-, nek- en schouderklachten;
  • Rug- en bekkenklachten;
  • Heup-, knie- en voetklachten;
  • Chronische aandoeningen;
  • En daarnaast nog veel meer.

Fysiotherapie bij Gezondheidscentrum Zeist-West

Het Gezondheidscentrum Zeist-West, nabij Bilthoven, is een samenwerkingsverband van een groot aantal disciplines. Doordat we ruim 35 jaar ervaring hebben, weten we maar al te goed hoe we u moeten helpen. In het totaal zijn meer dan 10 praktijken in het centrum gevestigd waaronder: huisartsen, tandartsen, logopedie, diëtist, verloskundige en fysiotherapie. De fysiotherapiepraktijk wordt gevormd door Karien Bijlenga, Ingelies Knottenbelt , Erwin Vermeulen en Bas ten Tusscher. Naast de reguliere fysiotherapie, manueel therapie en ruime ervaring met dry needling, heeft de praktijk ook een Origene licentie. De praktijk beschikt naast drie grote behandelkamers ook over een oefenzaal en een aparte ruimte voor de Origene therapie.

Ja, ik wil een afspraak maken!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van fysiotherapie in Bilthoven? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Wat ook handig is om te weten, is dat de meeste fysiotherapiebehandelingen door uw verzekeraar worden vergoed. Graag helpen we u verder bij uw klachten! Heeft u eerst alleen wat vragen? Ook dan zijn we u van dienst. Neem gerust even contact met ons op. U staat bij ons altijd centraal.