previous arrow
next arrow
Slider

Fysiotherapie in Baarn

Heeft u last van lichamelijke klachten en bent u op zoek naar fysiotherapie nabij Baarn voor uw rugklachten of hoofdpijn? Heeft u andere lichamelijke klachten waarbij een fysiotherapeut u kan helpen? Dan bent u bij Gezondheidscentrum Zeist-West aan het juiste adres! Zorg ervoor dat u altijd op tijd de hulp inschakelt van een professional. Fysiotherapie in Baarn zorgt ervoor dat uw lichamelijke klachten in eerste instantie afnemen en vervolgens verdwijnen. Wanneer u te lang doorloopt met deze klachten, kan het zijn dat het alleen maar toeneemt. Wees er dus op tijd bij.

Wanneer fysiotherapie in Baarn?

Het menselijk lichaam is een goed georganiseerd geheel van botten, spieren en gewrichten. Hier moeten we dagelijks op kunnen rekenen. Pas wanneer u ergens last van krijgt merkt u hoe belangrijk uw lichaam is. Een fysiotherapeut kan u daarbij helpen, zij zijn gespecialiseerd in de beweging van het menselijk lichaam. Dus herkent u lichamelijke klachten? Stap eens binnen bij een fysiotherapeut. U bent niet de enige: jaarlijks gaan er 2,5 miljoen Nederlanders naar een fysiotherapeut.

Fysiotherapie bij Gezondheidscentrum Zeist-West

Het Gezondheidscentrum Zeist-West, nabij Baarn, is een samenwerkingsverband van een groot aantal disciplines. In het totaal zijn meer dan 10 praktijken in het centrum gevestigd waaronder: huisartsen, tandartsen, logopedie, diëtist, verloskundige en fysiotherapie. De fysiotherapiepraktijk wordt gevormd door Karien Bijlenga, Ingelies Knottenbelt , Erwin Vermeulen en Bas ten Tusscher. Naast de reguliere fysiotherapie,manueeltherapie en ruime ervaring met Dry needling, heeft de praktijk ook een Origene licentie. De praktijk beschikt naast 3 ruime behandelkamers ook over een oefenzaal en een aparte ruimte voor de Origene therapie.

Waarom fysiotherapie?

Fysiotherapie in Baarn kunt u inzetten voor onder andere de volgende klachten:

  • Hoofdpijn en spanningsklachten;
  • Motorische klachten;
  • Ademhalingsklachten;
  • Arm-, nek- en schouderklachten;
  • Rug- en bekkenklachten;
  • Heup-, knie- en voetklachten;
  • Chronische aandoeningen;
  • En daarnaast nog veel meer.

Aansluitend bij uw klachten zullen we bepaalde oefeningen doen om ervoor te zorgen dat de pijn zo snel mogelijk afneemt en verdwijnt.

Ja, ik wil een afspraak maken!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Belangrijk om te weten is dat de meeste fysiotherapiebehandelingen door uw verzekeraar worden vergoed. Doordat we ruim 35 jaar ervaring hebben, kunnen we u altijd wel helpen. Schakel dus direct onze hulp in!