previous arrow
next arrow
Slider

Fysiotherapie in Amersfoort

Bent u op zoek naar fysiotherapie nabij Amersfoort? Voor al uw klachten die fysiotherapie verdienen, kunt u terecht bij Gezondheidscentrum Zeist-West. Onze fysiotherapeuten bieden professionele fysiotherapie bij u in de buurt.Fysiotherapie is bedoeld voor mensen met klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat. Dat wil zeggen; functiestoornissen aan de spieren, pezen, banden en gewrichten. Blijf vooral niet rondlopen met pijn, maar kom langs en laat een specialist naar uw klachten kijken. U heeft maar één lichaam en daar moet u goed voor willen zorgen. Wij helpen daar graag een handje bij!

Hoe gaan we te werk?

Als u bij ons komt voor fysiotherapie brengen we tijdens het eerste bezoek uw klachten in kaart. Na een vraaggesprek, ook wel anamnese genoemd, en een lichamelijk onderzoek stellen we een diagnose. Vervolgens formuleren we een behandelplan dat helemaal op uw klachten is afgestemd. Met dit persoonlijke behandelplan gaan we daarna voor een bepaalde periode aan de slag. De behandelperiode is afhankelijk van de ernst van uw klachten. Tussentijds kan de behandeling worden geëvalueerd en indien nodig worden bijgesteld. Eventueel koppelt de fysiotherapeut de resultaten terug naar uw huisarts of specialist.

Al onze fysiotherapeuten zijn big-geregistreerd en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister (CKR). De kwaliteitseisen van het CKR hebben met name betrekking op de deskundigheid van de fysiotherapeut en manueeltherapeut. De meeste fysiotherapiebehandelingen worden door uw verzekeraar vergoed. Vraag dit voor de zekerheid altijd even bij uw verzekeraar na. Zo voorkomt u verrassingen en weet u waar u aan toe bent. Wij hebben contracten afgesloten met de meeste zorgverzekeraars. Wanneer u een aanvullende verzekering heeft afgesloten bij uw zorgverzekeraar, dan wordt fysiotherapie en/of manuele therapie vergoed conform uw polisvoorwaarden.

Gezondheidscentrum Zeist-West

Het Gezondheidscentrum Zeist-West, nabij Amersfoort, bestaat uit meerdere samenwerkende disciplines. Er is een samenwerkingsverband tussen o.a. huisartsen, tandartsen, logopedie, diëtist, verloskundige en fysiotherapie. Samen zijn er meer dan tien praktijken in het centrum gevestigd. De fysiotherapiepraktijk wordt gerund door KarienBijlinga, Erwin Vermeulen, Ingelies Knottenbelt en Bas ten Tusscher. Met z’n vieren zijn wij verantwoordelijk voor alle fysiotherapie, dus u zult altijd door één van ons geholpen worden!

Naast de reguliere fysiotherapie bieden wij ook mindfullness, manuele therapie, handtherapie, Origene therapie en behandeing van myofasciale pijn d.m.v. dry needling. De praktijk beschikt naast drie ruime behandelkamers over een oefenzaal en een aparte ruimte voor de Origene therapie.

Vrijblijvende afspraak maken

Dus bent u op zoek naar fysio in Amersfoort en lijkt fysiotherapie bij Gezondheidscentrum Zeist-West u wat? Vul dan het contact formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op. Wilt u liever gebeld worden? Dan kan dat ook door uw contactgegevens en vraag achter te laten.