previous arrow
next arrow
Slider

Welkom bij Fysiotherapie Zeist West

U bent op zoek naar een professionele en betrokken fysiotherapeut? Die samen met uw aan de slag gaat met een op maat gemaakt behandelplan om uw klachten tegen te gaan? Bij deze fysiotherapeut in Zeist vindt u fysiotherapeuten met verstand van zaken. Samen werken we aan een snelle oplossing voor uw klacht en om deze in de toekomst te voorkomen. Klachten kunnen ontstaan bij dagelijkse werkzaamheden, daarnaast kan het ook komen door bijvoorbeeld een verkeerde beweging, een ongeluk, een ziekte of door het ouderdom. Wanneer u last heeft van uw spieren, pezen, banden of gewrichten is het verstandig om contact op te nemen met deze fysiotherapeut in Zeist. Wij helpen u niet alleen van uw klachten af te komen, maar besteden ook veel aandacht aan de terugkeer van deze klachten. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken hoe de klacht is ontstaan, want geen patiënt is hetzelfde bij Fysiotherapie Zeist West.

Een afspraak bij Fysiotherapie Zeist West

Wilt u graag een afspraak maken bij onze fysiotherapeut in Zeist, maar wilt u eerst meer te weten komen over de vergoedingen? Fysiotherapie Zeist West heeft een contract met de meeste zorgverzekeraars. Wanneer u wilt weten of uw zorgverzekering de behandelingen vergoed, verwijzen wij u door naar uw polisvoorwaarden. Daar vindt u een overzicht met alle vergoedingen. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt bij Fysiotherapie Zeist West, maar u bent verhinderd, vragen wij u de afspraak 24 uur van te voren af te zeggen.

U bent op zoek naar een fysiotherapeut nabij Utrecht, maar u weet niet wat u vergoed krijgt? Fysiotherapie Zeist West staat in contract met de meeste zorgverzekeraars. Weet u niet of fysiotherapie vanuit uw zorgverzekering wordt vergoed? Bekijk uw polisvoorwaarden voor het overzicht van alle vergoedingen. Heeft u een afspraak gemaakt bij ons maar kunt u deze afspraak niet nakomen, bij Fysiotherapie Zeist West kunt u de afspraak altijd tot 24 uur van te voren afzeggen.

 

Fysiotherapie Zeist West

Al onze 4 fysiotherapeuten zijn echte specialisten. Daarnaast bestaat onze praktijk uit drie grote behandelkamers, een oefenzaal en een aparte ruimte voor Origene therapie. U kunt daarom ook voor bijna iedere klacht bij ons terecht. Sinds 2012 zit de praktijk in het nieuwe Gezondheidscentrum Zeist-West, nabij het winkelcentrum De Clomp. In dit samenwerkingsverband zitten in totaal meer dan 10 praktijken die zijn gevestigd in het centrum. U kunt hierbij denken aan onder andere huisartsen, diëtisten, logopedisten en fysiotherapeuten. Geen patiënt is hetzelfde bij Fysiotherapie Zeist West. Wij staan bekend om onze kwalitatief hoge niveau aan zorg. De fysiotherapeuten zijn big-geregistreerd en ingeschreven in het kwaliteitsregister. De kwaliteitseisen vanuit het kwaliteitsregister hebben betrekking op de deskundigheid van de fysiotherapeuten. Wilt u graag weten of wij iets voor u kunnen betekenen, wilt u een afspraak maken of heeft u andere vragen? Vul onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur iets van ons hoort! Fysiotherapie Zeist West levert maatwerk.