previous arrow
next arrow
Slider

De beste fysiotherapeut nabij Utrecht

Wist u dat bijna 3 miljoen mensen jaarlijks een fysiotherapeut bezoeken? Het kan daarbij gaan om klachten die zijn ontstaan tijdens het werk of sporten, maar het kunnen ook lichamelijk gevolgen zijn van bijvoorbeeld een verkeerde beweging, een ongeluk, een ziekte of gewoon door ouder worden. Heeft u klachten aan uw spieren, pezen, banden of gewrichten? Bent u op zoek naar een fysiotherapeut nabij Utrecht die u snel van al uw klachten af helpt? Fysiotherapie Zeist West helpt u graag verder. Wij luisteren naar de reden van uw kosten en wat u graag verbeterd wilt hebben. Samen met u kijken we naar uw lichamelijke situatie en naar de mogelijkheden. We helpen u niet alleen van uw klachten af te komen, maar besteden ook veel aandacht aan de terugkeer van de klachten. Met onze adviezen en oefeningen zorgen wij ervoor dat u weer beter kunt bewegen, om zo alles uit het leven te halen wat erin zit. Samen gaan we aan de slag met uw behandelplan, want geen patiënt is hetzelfde bij deze fysiotherapeut nabij Utrecht.

Fysiotherapie Zeist West

Het team van Fysiotherapie Zeist West bestaat uit vier professionele fysiotherapeuten: Karien Bijlenga, Ingelies Knottenbelt, Erwin Vermeulen en Bas ten Tusscher. Met de drie grote behandelkamers, een oefenzaal en een aparte ruimte voor Origene therapie maakt het deze fysiotherapeut nabij Utrecht compleet. Sinds 2012 zit onze praktijk in het nieuwe Gezondheidscentrum Zeist-West. Dit is vlak bij het winkelcentrum De Clomp. In dit samenwerkingsverband zitten aan aantal disciplines. In totaal zijn er meer dan 10 praktijken in het centrum gevestigd, waaronder huisartsen, logopedie en fysiotherapie. Bij ons is geen patiënt hetzelfde. Fysiotherapie Zeist West staat bekend om het kwalitatief hoge niveau aan zorg. De fysiotherapeuten zijn big-geregistreerd, staan ingeschreven in het kwaliteitsregister en leveren echt maatwerk. De kwaliteitseisen vanuit het kwaliteitsregister hebben betrekking op de deskundigheid van de fysiotherapeuten.

Onder behandeling bij Fysiotherapie Zeist West

U bent op zoek naar een fysiotherapeut nabij Utrecht, maar u weet niet wat u vergoed krijgt? Fysiotherapie Zeist West staat in contract met de meeste zorgverzekeraars. Weet u niet of fysiotherapie vanuit uw zorgverzekering wordt vergoed? Bekijk uw polisvoorwaarden voor het overzicht van alle vergoedingen. Heeft u een afspraak gemaakt bij ons maar kunt u deze afspraak niet nakomen, bij Fysiotherapie Zeist West kunt u de afspraak altijd tot 24 uur van te voren afzeggen. Wilt u graag weten of wij iets voor u kunnen betekenen, wilt u een afspraak maken of heeft u andere vragen? Vul onderstaand formulier in en wij zorgen ervoor dat u binnen 24 uur iets van ons hoort!