previous arrow
next arrow
Slider

Op zoek naar de beste fysio in Zeist?

Heeft u klachten aan de spieren, pezen, banden of gewrichten? Bent u op zoek naar een fysio in Zeist die u snel van uw klachten afhelpen? Dan ben u bij Fysiotherapie Zeist West aan het juiste adres. Wij adviseren, behandelen en begeleiden u. Dit kan bij ons in de praktijk of bij u thuis, dit is afhankelijk van de situatie. Tijdens de eerste afspraak proberen wij een zo goed mogelijk beeld van uw klachten te krijgen door u te onderzoeken en de juiste vragen te stellen. Samen gaan we aan de slag met een behandelplan. Deze fysio in Zeist behandelt niet alleen uw klachten, maar besteed ook veel aandacht aan het voorkomen en terugkeren van de klachten. Wij bieden u meerdere soorten behandeling aan, waaronder bewegingstherapie, fysische therapie, medical taping en ademhalingsoefeningen Geen patiënt is hetzelfde bij Fysiotherapie Zeist West.

Fysiotherapie Zeist West

Onze praktijk is sinds 2012 gevestigd in het nieuwe Gezondheidscentrum Zeist-West, nabij het winkelcentrum De Clomp. Hierin vindt een samenwerkingsverband plaats van een groot aantal disciplines. In totaal zijn er meer dan 10 praktijken in het centrum gevestigd waaronder huisartsen, logopedie, verloskundig, diëtisten, tandartsen en fysiotherapie. Karien Bijlenga, Ingelies Knottenbelt, Erwin Vermeulen en Bas ten Tusscher vormen samen het team van de fysiotherapiepraktijk. Wij beschikken over 3 ruime behandelkamers, een oefenzaal en een aparte ruimte voor Origene therapie. Bij deze fysio in Zeist is geen patiënt hetzelfde. Het gezondheidscentrum voorziet al meer dan 30 jaar mensen in de wijk Zeist-West en omgeving van een kwalitatief hoog niveau aan zorg. Onze fysiotherapeuten leveren echt maatwerk. Al onze fysiotherapeuten zijn big-geregistreerd en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister. Deze kwaliteitseisen hebben betrekking op de deskundigheid van de fysiotherapeuten.

Neem snel contact met ons op

Fysiotherapie Zeist West heeft contracten afgesloten met de meeste zorgverzekeraars. Voor een overzicht van alle vergoedingen per verzekeraar, verwijzen wij u door naar uw polisvoorwaarden. Wanneer u verhinderd bent, kunt u de afspraak tot tenminste 24 uur van tevoren afzeggen. Heeft u vragen over de vele mogelijkheden die Fysiotherapie Zeist West aanbieden? Of wilt u graag weten of wij wat voor u kunnen betekenen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met u op.